Bestellen en leveren

Een bestelling plaatst u gemakkelijk via de webshop. Plaats de producten in uw winkelwagentje en klik op bestellen. Vul uw persoonlijke gegevens in en het juiste afleveradres. Wanneer de betaling is voltooid ontvangt u een bevestiging van de bestelling via uw e-mailadres.

Betalen

U kunt kiezen uit een directe betaling via iDEAL  of een factuur. Wanneer u via iDEAL betaald, wordt de bestelling direct verzonden. Wanneer u kiest voor een factuur, ontvangt u automatisch een e-mail met de bestelling.

Verzendkosten

De verzendkosten voor een pakket zijn € 6,95 voor bestellingen (tot 10 kilo) binnen Nederland. Na betaling van de order ontvangt u in de meeste gevallen binnen 48 uur het pakket aan huis. Het kan nog sneller maar dat houden we liever als verrassing dan als een standaard.

Wij proberen de pakketjes zo snel en foutloos mogelijk te verzenden. Echter, wanneer u erachter komt dat er producten missen of dat er producten verwisseld zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op via uitdetuinvandaan@gmail.com. Dan proberen wij het zo snel mogelijk op te lossen.

Afhalen Boel Bazaar (gratis)

Binnen twee werkdagen is het pakketje gereed om opgehaald te worden. Zodra deze klaar ligt zal u een bevestigingsmail ontvangen.

Openingstijden:
maandag          Gesloten
dinsdag:            10:00–18:00
woensdag :       10:00–18:00
donderdag:      10:00–18:00
vrijdag:             10:00–18:00
zaterdag:          10:00–17:00
zondag:            12:00–17:00

 

0
    0
    Shop
    Your cart is emptyReturn to Shop