Oeteldonk uit de tuin vanDaan

Uit Oeteldonk vanDaan

Niet alleen mijn liefde voor bloemen, maar ook mijn liefde voor het Bossche carnaval is al in mijn vroege jeugd ontstaan.
Mijn ouders namen mij van kinds af aan mee op sjouw en dat was een groot succes. Als kleine dreumes zong ik staand in de kinderstoel voor het hele restaurant ‘Mien waar is mijn feestneus’ en samen met mijn broertje heb ik menig uur op de vensterbank van de Meierijsche Kar, klierend met serpentines, doorgebracht.
Mijn oma speelde ook hier weer een grote rol, ik ken geen grotere levensgenieter en ze heeft haar genen goed doorgegeven. Op ieder feestje kwam ze als eerste en ging ze als laatste naar huis, haar handjes altijd in de lucht…ze wilde nooit naar huis!

Vorig jaar ontstond het idee van de Pottemonnee…in eerste instantie bedoeld als pot. Handgemaakt van mooi tuigleer, waardoor hij elk jaar meer en meer gaat leven, ik er een oetel in kan slaan en er de mogelijkheid is om een eigen stukje tekst aan de Pott toe te voegen. De naam van je clubke, favoriete kroeg of een zin uit je favoriete liedje.

Dit jaar kwam er het idee bij van een keycord om je Pott aan te hangen, zodat hij extra veilig is en met gebruik van het zelfde tuigleer is het samen een mooi geheel.

Zo zijn er nog wel wat leuke ideetjes geboren om het Bossche carnaval nóg een beetje leuker, mooier, handiger en groener te maken, neem vooral een kijkje in de shop!.

0
    0
    Shop
    Your cart is emptyReturn to Shop